DONJI MIHOLJAC - Hotel-restoran «Slavona» Donji Miholjac nalazi se na idealnom mjestu, uz cestu prema Mađarskoj, svega nekoliko stotina metara od centra grada, a ipak izdvojen iz uobičajene gradske gužve. Upravo iz tih razloga logičan je izbor svih putnika namjernika koji dolaze u Donji Miholjac iz pravca Mađarske ili napuštaju Hrvatsku. Odabirom “Slavone” sigurno nećete pogriješiti bilo da trebate potpuno opremeljen i ugodan ambijent za poslovni susret ili tražite mjesto za prijatan odmor i turistički obilazak. Hotel je smješten nedaleko središta grada u neposrednoj blizini povijesnog zdanja i perivoja koji dominiraju slikovitim okruženjem. Posebno atraktivnom lokaciju hotela čini blizina graničnog prijelaza s Republikom Mađarskom te blizina Pečuha, a u ponudi se nalaze luksuzno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje će Vam boravak učiniti prijatnim i udobnim. Za poslovne susrete, svim zainteresiranima na raspolaganju stoje dvije izdvojene dvorane za sastanke s manjim (do 20) ili većim (do 50) brojem sudionika, a nakon uspješnih prezentacija ili susreta posao možete okruniti obrokom iz široke ponude jela i pića u hotelskom restoranu sa 120 sjedećih mjesta. U ponudi su regionalna i nacionalna jela iz kotlića, ispod peke, s roštilja, iz krušne peći ili s ražnja, a za ljubitelje talijanskih tjestenina posebno je bogata ponuda pizza pripravljenih u krušnoj peći.
Hotel - restoran «Slavona» idealno je mjesto za svadbene svečanosti, maturalne zabave, poslovne bankete i sva slična druženja za brojnija društva.
- Salata od hobotnice, brancin, orada, losos, grdobina, ali i smuđ, som, šaran, grgeč, uobičajeni su na jelovniku. Veliki izbor specijaliteta od ribe, uspješno nadopunjuje ponuda tradicionalnih slavonskih jela kaošto su zatopljena kobasica, zatopljena svinjska rebra, dimljena svinjska koljenica ili janjetina ispod peke - kaže direktor "Slavone" KrunoslavZvonarić.
- Zahvaljujući našim kuharima spremni smo gostima ponuditi vrhunske gastronomske užitke, bez obzira na njihove profinjene ukuse i gastronomska iskustva. Nedavno smo, primjerice pripremali večeru za premijera i njegove suradnike i bili su oduševljeni mozzarelom umotanom u šunku, biftekom i sotiranim povrćem. Naša je ponuda savršeno usklađena s trenutačnim restoranskim kapacitetima, pa tako možemo prirediti skladnu ponudu za različite prigode od intimnih večera za dvoje, do zaruka, svatova, rođendana ili skupnih proslava bilo kakve vrste. Pripremljeni smo i na slučajeve kada negdje u gradu, izvan restorana, treba dostojno počastiti goste. Pri tome jela nisu ništa skuplja nego da se služe u restoranu, dakle, usluga cateringa je besplatna - ističe Zvonarić.
Proširenje gastronomske ponude uvjetovalo je i proširenje ponude vrhunskih vina. Slavonina vinska karta sada sadrži tridesetak vrsta vrhunskih vina domaćih i stranih proizvođača.
- Odnedavno naši gosti mogu konzumirati vrhunska vina u željenim količinama, već od jednog decilitra, što znači da više ne moraju naručivati cijelu butelju, a ipak mogu konzumirati vrhunska buteljirana vina. Na taj smo se način željeli prilagoditi svim kategorijama naših posjetitelja. Naime, u naš restoran rado svrate poslovni ljudi iz bliže ili dalje okolice jer Donji Miholjac zbog blizine međunarodnog graničnog prijelaza te sve jače industrije postaje zanimljiva destinacija poslovnim ljudima koji ovdje rado završe poslovne pregovore. Nismo se međutim željeli učiniti nedostupnim za druge kategorije gostiju koji su također željni dobrog zalogaja i dobre ponude vina po pristupačnim cijenama - kaže Zvonarić.
Hotel-restoran «Slavona» sjajna je polazišna točka za pristalice aktivnog odmora. U njegovoj neposrednoj blizini predjeli su netaknutih šuma i livada idealni za lov te rijeka Drava sa svojim rukavcima kao stalan izazov ribičima. Za ljubitelje tenisa pripremljeni su zemljani tereni. Namjernicima željnima čistoga zraka i tišine za odmor će biti dovoljna šetnja ili vožnja biciklom. Uz stručne vodiče Vaše će zadovoljstvo biti potpuno.
- Već sada ponuda našeg Hotela je izuzetno bogata i spremni smo ispuniti gotovo svaku želju naših gostiju, a uskoro će ponuda biti još bogatija, jer ovih dana trebaju započeti građevinski radovi nakon kojih ćemo kapacitet restoranskog dijela proširiti na 300 sjedećih mjesta, a smještajni za dodatnih 50 ležajeva. Nakon tih radova odmah kreće i izgradnja dodatnih sadržaja kao što su bazen, welness-centar, salon za uljepšavanje, fitness, disco-klub, itd… - kaže Zvonarić, uz napomenu da bi završetkom svih navedenih radova Donji Miholjac trebao dobiti jedan novi, europski poslovno-rekreacijski-shoping centar na sjevernom ulazu u grad.
Ukoliko ste zainteresirani za dolazak u Hotel Slavonu, možete im se slobodno obratiti na telefon broj 031/630-694.
Hotel - restoran «Slavona» idealno je mjesto za svadbene svečanosti, maturalne zabave, poslovne bankete i sva slična druženja za brojnija društva.
- Salata od hobotnice, brancin, orada, losos, grdobina, ali i smuđ, som, šaran, grgeč, uobičajeni su na jelovniku. Veliki izbor specijaliteta od ribe, uspješno nadopunjuje ponuda tradicionalnih slavonskih jela kaošto su zatopljena kobasica, zatopljena svinjska rebra, dimljena svinjska koljenica ili janjetina ispod peke - kaže direktor "Slavone" KrunoslavZvonarić.
- Zahvaljujući našim kuharima spremni smo gostima ponuditi vrhunske gastronomske užitke, bez obzira na njihove profinjene ukuse i gastronomska iskustva. Nedavno smo, primjerice pripremali večeru za premijera i njegove suradnike i bili su oduševljeni mozzarelom umotanom u šunku, biftekom i sotiranim povrćem. Naša je ponuda savršeno usklađena s trenutačnim restoranskim kapacitetima, pa tako možemo prirediti skladnu ponudu za različite prigode od intimnih večera za dvoje, do zaruka, svatova, rođendana ili skupnih proslava bilo kakve vrste. Pripremljeni smo i na slučajeve kada negdje u gradu, izvan restorana, treba dostojno počastiti goste. Pri tome jela nisu ništa skuplja nego da se služe u restoranu, dakle, usluga cateringa je besplatna - ističe Zvonarić.
Proširenje gastronomske ponude uvjetovalo je i proširenje ponude vrhunskih vina. Slavonina vinska karta sada sadrži tridesetak vrsta vrhunskih vina domaćih i stranih proizvođača.
- Odnedavno naši gosti mogu konzumirati vrhunska vina u željenim količinama, već od jednog decilitra, što znači da više ne moraju naručivati cijelu butelju, a ipak mogu konzumirati vrhunska buteljirana vina. Na taj smo se način željeli prilagoditi svim kategorijama naših posjetitelja. Naime, u naš restoran rado svrate poslovni ljudi iz bliže ili dalje okolice jer Donji Miholjac zbog blizine međunarodnog graničnog prijelaza te sve jače industrije postaje zanimljiva destinacija poslovnim ljudima koji ovdje rado završe poslovne pregovore. Nismo se međutim željeli učiniti nedostupnim za druge kategorije gostiju koji su također željni dobrog zalogaja i dobre ponude vina po pristupačnim cijenama - kaže Zvonarić.
Hotel-restoran «Slavona» sjajna je polazišna točka za pristalice aktivnog odmora. U njegovoj neposrednoj blizini predjeli su netaknutih šuma i livada idealni za lov te rijeka Drava sa svojim rukavcima kao stalan izazov ribičima. Za ljubitelje tenisa pripremljeni su zemljani tereni. Namjernicima željnima čistoga zraka i tišine za odmor će biti dovoljna šetnja ili vožnja biciklom. Uz stručne vodiče Vaše će zadovoljstvo biti potpuno.
- Već sada ponuda našeg Hotela je izuzetno bogata i spremni smo ispuniti gotovo svaku želju naših gostiju, a uskoro će ponuda biti još bogatija, jer ovih dana trebaju započeti građevinski radovi nakon kojih ćemo kapacitet restoranskog dijela proširiti na 300 sjedećih mjesta, a smještajni za dodatnih 50 ležajeva. Nakon tih radova odmah kreće i izgradnja dodatnih sadržaja kao što su bazen, welness-centar, salon za uljepšavanje, fitness, disco-klub, itd… - kaže Zvonarić, uz napomenu da bi završetkom svih navedenih radova Donji Miholjac trebao dobiti jedan novi, europski poslovno-rekreacijski-shoping centar na sjevernom ulazu u grad.
Ukoliko ste zainteresirani za dolazak u Hotel Slavonu, možete im se slobodno obratiti na telefon broj 031/630-694.
Slavona preporučuje – Mađarska vješalica (za 1 osobu)
SASTOJCI:
0,220 kg iskoštenog svinjskog karea (vješalice)
0,030 kg domaće šunke
1 jaje
senf
sol
papar
ulje
PRIPREMA:
Iskošteni svinjski kare rezati po dužini, malo potući, posoliti, popapriti, dodati malo senfa i staviti u ulje da odleži 1 dan. Tako odležani svinjski kare ili vješalicu peći na žaru, na nju staviti domaću šunku i gore jaje na oko. Prilog po želji. Dobar tek želi Vam osoblje Hotela Slavona!
SASTOJCI:
0,220 kg iskoštenog svinjskog karea (vješalice)
0,030 kg domaće šunke
1 jaje
senf
sol
papar
ulje
PRIPREMA:
Iskošteni svinjski kare rezati po dužini, malo potući, posoliti, popapriti, dodati malo senfa i staviti u ulje da odleži 1 dan. Tako odležani svinjski kare ili vješalicu peći na žaru, na nju staviti domaću šunku i gore jaje na oko. Prilog po želji. Dobar tek želi Vam osoblje Hotela Slavona!
Nema komentara:
Objavi komentar