11. svibnja 2009.

Predizborni skup HDZ-a u Golincima!


Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Donjeg Miholjca, Stjepan Viduka, zajedno s koalicijskim partnerom i kandidatom za dogradonačelnika, Zlatkom Tarcalom, predstavio je svoj program vođenja grada u naredne 4 godine mještanima prigradskog naselja Golinci.

Ističući sve učinjeno proteklih godinu i pol dana koliko obnaša dužnost gradonačelnika, Viduka je posebno istaknuo početak sanacije gradskog deponija Doroslov, skori početak izgradnje pročistača otpadnih voda te dugo najavljivane obilaznice oko Donjeg Miholjca.

«Sve ono što su vam drugi godinama obećavali, mi smo ostvarili u godinu i pol svoga mandata i što je najvažnije, ne namjeravamo stati niti vam sada početi obećavati nešto što ne možemo ispuniti» - naglasio je Viduka. Govoreći o snazi i sposobnosti svojih protukandidata, Viduka je istaknuo kako se neki nisu potrudili niti korigirati svoja obećanja od prošlih izbora, pa tako najavljuju asfaltiranje svih ulica u Rakitovici, iako Rakitovica više nema niti jednu neasfaltiranu ulicu.

Nema komentara: