14. listopada 2007.

IZVANZEMALJCI HRVATSKU SU POSJETILI PRIJE 8-10.000 GODINA


DONJI MIHOLJAC - Nakon odličnog odaziva prvoga dana Star Tek i NLO konvencije, koja je po prvi puta organizirana u Hrvatskoj, Donji Miholjac je jučer bio ponovo središte hrvatskih ufologa. Drugoga dana konvencije, svoja predavanja održao je Stjepan Zvonarić, koji je govorio o geološkim dokazima ostvarenih kontakata naših predaka s posjetiteljima iz svemira. Najviše pozornosti privuklo je predavanje o fenomenu Paškog trokuta na kojemu je Zvonarić radio punih 6 godina.

- Prema mojim istraživanjima i artefaktima koje sam pronašao, pretpostavljam da su prije 8-10.000 godina ljudi, odnosno lovci i sakupljači hrane koji su tu živjeli, vidjeli dolazak NLO-a, odnosno letjelice koja je emitirala zasljepljujuću svjetlost pobuđujući trajnu luminiscenciju kamenja, tj. vapnenca na koji je svjetlost djelovala. Nakon odlaska posjetiteja, tadašnji žitelji toga kraja prikupili su kamenje i formirali ga u pravilan trokut, nalik na letjelicu koju su vidjeli te se oko njega okupljali kao oko svojevrsnog oltara – istaknu je Zvonarić, preričavajući jednu od svojih šest do sada objavljenih knjiga.

Osim o fenomenu Paškog trokuta, Zvonarić je govorio i o «Kulturi Lepenskog Vira», «Kulturi Sumera» te «Afričkom plemenu Dogon», nakon čega su uslijedile projekcije filmova «Paški trokut» i «Autopsija u Roswellu».

Dvodnenvno druženje hrvatskih trekkia i ufologa završeno je zajedničkim druženjem u Klubu mladih Donji Miholjac, koji su, zajedno s Udrugom UDAR i organizirali ovu za hrvatske prilike jedinstvenu konvenciju.

Nema komentara: