3. listopada 2008.

Bogat program dječjeg tjedna

- Društvo Naša djeca Donji Miholjac svake godine tradicionalno prvog punog tjedna u mjesecu listopadu obilježava Dječji tjedan.
Tako će u ponedjeljak, 6.listopada u 12:00 sati ispred dvorca Mailath stotinjak djece Osnovne škole "August Harambašić" iz Donjeg Miholjca u crvenim majicama ili jaknama formirati oblik srca koji će biti fotografiran iz ptičje perspektive. Nastalu fotografiju DND će koristiti za izradu plakata, koji će biti predstavljen javnosti u petak u dječjem izlogu kod kino dvorane s početkom u 11:30 sati. U ponedjeljak će biti poslane i poruke djece odraslima pod motom "Ljubav djeci prije svega" i "Odrasli slušajte nas".Za utorak je u prijepodnevnim satima predviđeno crtanje polaznika dječjeg vrtića "Pinokio" na pločniku glavnog gradskog Trga. Program Dječjeg tjedna biti će nastavljen u četvrtak posjetom vrtičke djece gradonačelniku te dječji sajam ispred Osnovne škole «August Harambašić» u 12:00 sati.
Prema preporuci Saveza društava "Naša djeca" za subotu je predviđeno uključivanje u akciju vijeća Europe o ukidanju fizičkog kažnjavanja djece. Tom će prigodom na središnjem gradskom Trgu u prijepodnevnim satima biti prezentiran video spot protiv nasilja nad djecom koji se vrti i na državnoj televiziji.U poslijepodnevnim satima biti će održano predavanje i javna tribina na temu "Odgovorno roditeljstvo".

Nema komentara: