17. listopada 2008.

Blagdan Sv. Huberta

Prigodnim programom u organizaciji Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i domaćina Grada i Turističke zajednice Donjeg Miholjca u Dvorcu Mailath biti će obilježen Blagdan Svetog Huberta zaštitnika lova i lovaca.

P R O G R A M
03.11. 2008.g (ponedjeljak) u mjestu Donji Miholjac

15:30 - Prijem gostiju - Dvorac Mailath u centru mjesta Donji Miholjac

(piče dobrodošlice - „božićni punč grofa Mailatha“ u organizaciji TZ Grada)

15:45 - Uprizorenje odlaska „grofa Mailtaha“ u lov.

16:15 - Dolazak grofa iz lova, počast odstreljenoj divljači.

16:30 - Uprizorenje dolaska sv. Huberta na bijelom konju. Polazak svečane povorke s bakljama u Crkvu (Park ispred zapadnog djela Dvorca).

17:30 - Sveta misa u župnoj crkvi sv. Mihaela Arkanđela (Misu predvodi: Antun Drenjančević, župnik uz suslavitelje)

19:00 - Večera u Sali VIDAM TRADE

Centralno obilježavanje dana Svetog Huberta, zaštitnika lova i lovaca za Osječko-baranjsku županiju biti će održano u Donjem Miholjcu 03. studenog 2008.. Domaćin obilježavanja dvanaestog po redu uprizorenja, od kako Lovački savez Osječko-baranjske županije organizirano obilježava zaštitnika lovaca, biti će Lovni ured Donji Miholjac u suradnji s Gradom Donji Miholjac i Turističkom zajednicom Donji Miholjac. Ovo i Program obilježavanja dogovoreno je na održanom radnom sastanku u prostorijama Grada Donji Miholjac 10. listopada pod predsjedanjem Stjepana Viduke, gradonačelnika Grada Donji Miholjac. U ime Turističke zajednice Grada gospođa Melija Vidaković izrazila je zadovoljstvo održavanjem ovih sadržaja u Miholjcu čime će biti obogaćena ponuda Grada.


Izvor: http://www.lovacki-savez-osijek.hr/

Nema komentara: