12. kolovoza 2008.

Limexova automehaničarska radionica


Krajem lipnja tvrtka Limex otvorila je svoju automehaničarsku radionicu za održavanje vlastitog voznog parka. Radionica je otvorena nedaleko sjedišta tvrtke, na «Majuru», a vozila će održavati i servisirati majstor Velimir Ergić.
- Otvaranjem vlastite servisne radionice ostvarit ćemo osjetnu uštedu, jer će se sada svi popravci i servisi vozila koja nisu pod jamstvom moći obavljati u našoj vlastitoj radionici. Ne treba uopće sumnjati da će za majstora Velju biti dovoljno posla jer je potrebno održavati negdje oko 35 vozilo, što velikih teretnih kamiona, što manjih vozila iz našeg voznog parka – kaže Davor Jurkić iz Odjela transporta.
Limexova interna automehaničarska radionica opremljena je svim neophodnim alatima, dizalicama i rezervnim dijelovima, koji su neophodni za kvalitetno održavanje vozila.
- Ovoga trenutka osposobljeni smo za sve manje ili veće automehaničarske radove, a osim njih uskoro bi trebali pokrenuti i uslugu pranja kamiona, što će dodatno smanjiti troškove u Odjelu transporta – rekao nam je majstor Veljo, kojeg smo zatekli na radnom mjestu u trenutku dok je obavljao redoviti servis na jednom od Limexovih kamiona marke Mercedes.

Nema komentara: