13. srpnja 2007.

HOTEL SLAVONA – UGOSTITELJSKA ZVIJEZDA DONJEG MIHOLJCA








DONJI MIHOLJAC - Hotel-restoran «Slavona» Donji Miholjac nalazi se na idealnom mjestu, uz cestu prema Mađarskoj, svega nekoliko stotina metara od centra grada, a ipak izdvojen iz uobičajene gradske gužve. Upravo iz tih razloga logičan je izbor svih putnika namjernika koji dolaze u Donji Miholjac iz pravca Mađarske ili napuštaju Hrvatsku. Odabirom “Slavone” sigurno nećete pogriješiti bilo da trebate potpuno opremeljen i ugodan ambijent za poslovni susret ili tražite mjesto za prijatan od­mor i turistički obilazak. Hotel je smješten nedaleko središta grada u nepo­srednoj blizini povijesnog zdanja i perivoja koji dominiraju sli­kovitim okruženjem. Posebno atraktivnom lokaciju hote­la čini blizina graničnog pri­jelaza s Republikom Mađar­skom te blizina Pečuha, a u ponudi se nalaze luk­suzno opremljene jednokrevet­ne i dvokrevetne sobe koje će Vam boravak učiniti prijatnim i udob­nim. Za poslovne susrete, svim zainteresiranima na raspo­laganju stoje dvije izdvojene dvorane za sastanke s manjim (do 20) ili ve­ćim (do 50) brojem sudionika, a na­kon uspješnih prezentacija ili susre­ta posao možete okruniti obrokom iz široke ponude jela i pića u hotelskom restoranu sa 120 sjedećih mjesta. U ponudi su regionalna i nacionalna jela iz kotlića, ispod pe­ke, s roštilja, iz krušne peći ili s ra­žnja, a za ljubitelje talijanskih tjestenina posebno je bogata ponuda pizza pripravljenih u krušnoj peći.
Hotel - restoran «Slavona» ideal­no je mjesto za svadbene svečanosti, maturalne zabave, poslovne bankete i sva slična druženja za brojnija druš­tva.
- Salata od hobotnice, brancin, orada, losos, grdobina, ali i smuđ, som, šaran, grgeč, uobičajeni su na jelov­niku. Veliki izbor specijaliteta od ri­be, uspješno nadopunjuje ponuda tradicionalnih slavonskih jela kaošto su zatopljena kobasica, zatopljena svinjska rebra, dimljena svinjska koljenica ili janjetina ispod peke - kaže direktor "Slavone" KrunoslavZvonarić.
- Zahvaljujući našim kuharima spremni smo gostima ponuditi vrhunske gastronomske užitke, bez obzira na njihove profinjene ukuse i gastronomska iskustva. Nedavno smo, primjerice pripremali večeru za premijera i njegove suradnike i bili su oduševljeni mozzarelom umotanom u šunku, biftekom i sotiranim povrćem. Naša je ponuda savršeno usklađena s trenutačnim restoranskim kapacitetima, pa tako možemo prirediti skladnu ponudu za različite prigode od intimnih večera za dvoje, do zaruka, svatova, rođendana ili skupnih proslava bilo kakve vrste. Pripremljeni smo i na slučajeve kada negdje u gradu, izvan restorana, treba dostojno počastiti goste. Pri tome jela nisu ništa skuplja nego da se služe u restoranu, dakle, usluga cateringa je besplatna - ističe Zvonarić.
Proširenje gastronomske ponude uvjetovalo je i proširenje ponude vr­hunskih vina. Slavonina vinska kar­ta sada sadrži tridesetak vrsta vrhun­skih vina domaćih i stranih proizvo­đača.
- Odnedavno naši gosti mogu konzumirati vrhunska vina u željenim količinama, već od jednog decilitra, što znači da više ne moraju naruči­vati cijelu butelju, a ipak mogu konzumirati vrhunska butelji­rana vina. Na taj smo se način željeli prilagoditi svim kategorija­ma naših posjeti­telja. Naime, u naš restoran rado svrate poslovni ljudi iz bliže ili dalje oko­lice jer Donji Miholjac zbog blizi­ne međunarodnog graničnog prije­laza te sve jače industrije postaje za­nimljiva destinacija poslovnim ljudi­ma koji ovdje rado završe poslovne pregovore. Nismo se međutim želje­li učiniti nedostupnim za druge ka­tegorije gostiju koji su također željni dobrog zalogaja i dobre ponude vi­na po pristupačnim cijenama - ka­že Zvonarić.
Hotel-restoran «Slavona» sjajna je polazišna točka za pristalice aktiv­nog odmora. U njegovoj neposred­noj blizini predjeli su netaknutih šu­ma i livada idealni za lov te rijeka Drava sa svojim rukavcima kao sta­lan izazov ribičima. Za ljubitelje te­nisa pripremljeni su zemljani tereni. Namjernicima željnima čistoga zra­ka i tišine za odmor će biti dovoljna šetnja ili vožnja biciklom. Uz struč­ne vodiče Vaše će zadovoljstvo biti potpuno.
- Već sada ponuda našeg Hotela je izuzetno bogata i spremni smo ispuniti gotovo svaku želju naših gostiju, a uskoro će ponuda biti još bogatija, jer ovih dana trebaju započeti građevinski radovi nakon kojih ćemo kapacitet restoranskog dijela proširiti na 300 sjedećih mjesta, a smještajni za dodatnih 50 ležajeva. Nakon tih radova odmah kreće i izgradnja dodatnih sadržaja kao što su bazen, welness-centar, salon za uljepšavanje, fitness, disco-klub, itd… - kaže Zvonarić, uz napomenu da bi završetkom svih navedenih radova Donji Miholjac trebao dobiti jedan novi, europski poslovno-rekreacijski-shoping centar na sjevernom ulazu u grad.
Ukoliko ste zainteresirani za dolazak u Hotel Slavonu, možete im se slobodno obratiti na telefon broj 031/630-694.




Slavona preporučuje – Mađarska vješalica (za 1 osobu)

SASTOJCI:
0,220 kg iskoštenog svinjskog karea (vješalice)
0,030 kg domaće šunke
1 jaje
senf
sol
papar
ulje

PRIPREMA:
Iskošteni svinjski kare rezati po dužini, malo potući, posoliti, popapriti, dodati malo senfa i staviti u ulje da odleži 1 dan. Tako odležani svinjski kare ili vješalicu peći na žaru, na nju staviti domaću šunku i gore jaje na oko. Prilog po želji. Dobar tek želi Vam osoblje Hotela Slavona!

Nema komentara: