9. srpnja 2007.

ZLATO ĆE IM BITI URUČENO NAKNADNO


06.07.2007.

Unatoč sudačkoj pogriješci, Podgajački ribolovci pobjednici Kupa Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak

PODRAVSKI PODGAJCI - Na ribnjaku Skresovi kod Garešnice, održana je završnica Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje u lovu ribe udicom na plovak.
Nakon završenog natjecanja na kojem je sudjelovalo 27 ekipa iz cijele Hrvatske, najuspješnija je bila ekipa ŠRU «Šaran» iz Podravskih Podgajaca.
- Unatoč činjenici da smo mi bili najuspješniji, prilikom obračuna i zbroja rezultata poslije natjecanja suci su pogriješili i našu ekipu proglasili drugoplasiranom za što su nam uručene srebrne medalje i pehar za osvojeno drugo mjesto. Naravno da smo odmah uložili prigovor koji je naknadno uvažen te će na predstojećoj završnici Kupa za seniore i juniore koje će biti održano 15. ovog mjeseca u Baranji biti obavljena zamjena medalja i pehara – ispričao nam je Tihomir Ronta, kapetan ekipe «Šarana» koja je nastupila u Garešnici.
Ekipu Šarana činili su Domagoj Ronta, Tomislav Šorman i Ante Herendić, a zapažene rezultate u svojim sektorima ostvarili su Tomislav Šorman koji je osvojio 1. mjesto i Ante Herndić koji je u svom sektoru bio drugoplasirani.
- Ovaj rezultat plod je dugogodišnjeg kvalitetnog i marljivog rada. Hvala svima koji su nas podržali; Gradskom poglavarstvu koje nam je osiguralo sredstva za odlazak na natjecanje te posebno svim mještanima Podgajaca koji su nam priredili veličanstven doček – vidno zadovoljan ispričao nam je Tihomir Ronta.

Nema komentara: