5. rujna 2008.

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam - Predstavljanje novih Limexovih proizvoda i usluga


Kao i svake godine, tako i ove Limex nastupa na Jesenskom međunarodnom zagrebačkom velesajmu. 84. sajamska priredba po redu, uz Ukrajinu kao ovogodišnju Zemlju partnera, Jesenskom će međunarodnom velesajmu u Zagrebu ponovo donijeti središnje mjestu u svim razgovorima vezanim uz gospodarstvo na području šire regije

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam, centralni poslovni događaj hrvatskog gospodarstva, jedinstven je sajamski projekt sačinjen od skupa specijaliziranih sajmova iz područja: graditeljstva, energetike, ekologije, inovacija, ambalažne industrije, prometa i logistike, koji uz snažno predstavljanje Zemlje partnera i kolektivne nastupe stranih zemalja, stvara najsnažniji sinergijski učinak industrijskog predstavljanja u Hrvatskoj. Ovogodišnji Sajam održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike, Stjepana Mesića te su već sada najavljeni posjeti brojnih inozemnih gospodarskih delegacija. Uz snažnu prezentaciju novih proizvoda i usluga, ove godine dodatan iskorak u kvaliteti predstavljat će stručni i prateći program, čime će Jesenski termin u vrijeme svog održavanja dominirati u medijskim i gospodarskim krugovima šire Regije. Izložbenu ponudu 2007. godine predstavilo je više od 1500 izlagača iz 51 zemlje, što samo potvrđuje snagu ovog jedinstvenog okupljanje poslovnog potencijala u Hrvatskoj.

Upravo iz navedenih razloga, Limex je svake godine nezaobilazan partner Sajma i domaćin brojnim, ne samo svojim poslovnim partnerima, nego i stranim i domaćim poslovnim i političkim delegacijama, ali isto tako i aktivan partner u kreiranju sajmaskih događanja o kojima se kasnije dugo priča. Tako je bilo i 2003. godine kada je tvrtka Limex upravo na JMZV potpisala ugovor s tvrtkom Volvo Hrvatska o kupovini 5 njihovih kamiona jumbo izvedbe u vrijednosti tadašnjih 1,2 milijuna DEM. Isto je bilo i tri godine kasnije kada je na Proljetnom međunarodnom zagrebačkom velesajmu Limex predstavio svoj novi proizvodni program – Volcano. Vrhunac Limexovog predstavljanja na Zagrebačkom velesajmu bio je prošle godine kada je Limexov izložbeni prostor posjetio i sam Predsjednik Republike, Stjepan Mesić te na taj način istaknuo važnost i značaj Limexa u gospodarstvu Hrvatske.

Proizvod iz samog svjetskog vrha

Ove godine Limex će se predstaviti na 100 četvornih metara unutarnjeg izložbenog prostora sa svojim već dobro znanim proizvodnim programom Volcano, ali i građevinskim programom po kojem je Limex prepoznatljiv u cijeloj Europi i šire.

Nastojeći održati tradiciju aktivnog partnera Sajma, koji svojim proizvodima, prezentacijama i atraktivnim promocijama uveličava cjelokupnu sajamsku priredbu jamčeći joj medijsku atraktivnost i masovno zanimanje javnosti, Limex i ove godine priprema spektakularno predstavljanje svoga novog proizvoda.

"Prateći situaciju s energentima diljem svijeta, vrtoglave oscilacije cijena istih te globalne trendove, Limex je još 2005. godine pokrenuo svoj program Volcano, kojemu je upravo cilj bio omogučiti ljudima u cijeloj Europi da se rasterete pritiska skupih energenata te pređu na puno jeftiniji i ekološki prihvatljiviji način grijanja – pećima i kaminima na kruta goriva. To jedan od osnovnih razloga i našeg novog proizvoda kojeg ćemo predstaviti na ovogodišnjem Jesenskom međunarodnom zagrebačkom velesajmu, a koji nije iz programa ogrijevne tehnike. O kakvom se proizvodu radi, neka ostane mala poslovna tajna još ovih nekoliko dana do početka Sajma, a sada mogu samo reći da se radi o proizvodu iz samoga svjetskog vrha, kako tehnološkog, tako i po ekonomskoj isplativosti i to višestrukoj. I za proizvođača i za kupca, a uz sve to proizvod je i izrazito ekološki prihvatljiv. Njegovom proizvodnjom Limex će se svrstati uz svega nekoliko svjetskih giganata koji se bave proizvodnjom tog i takvog proizvoda" – najavljuje vlasnik i generalni direktor Limexa, Josip Šelej.

Ovogodišnji 84. jesenski međunarodni velesajam održava se od 16. do 21. rujna, a svi vi koji se tada zateknete u Zagrebu, svakako potražite Limexov štand u paviljonu 11a, poznatijem kao Kineskom paviljonu.

1 komentar:

R.B. kaže...

Evo malo osvježenja i u izgledu Bloga